Buchete mari de flori. De ce sa oferi 101 trandafiri

Buchete mari de flori. De ce sa oferi 101 trandafiri oricând ai ocazia iubitei tale? Pentru că o vei cuceri și o vei face să se simtă unică, specială, adică exact așa cum este. Nu ai nevoie de un motiv să oferi flori sau de o scuză pentru a-i oferi un buchet mare de flori. 101 trandafiri sunt prea puțini pentru ea. Ea merită toată atenția ta!

Ți-am pregătit acest articol pentru momentele în care vrei să oferi un cadou și nu știi ce să alegi, un articol pentru atunci când vrei să oferi buchete mari de flori în funcție de semnificație, culoare sau din care vei afla de unde poți comanda online cele mai proaspete flori cu livrare promptă oriunde în România.

Comandă online flori și cadouri și ai livrare oriunde în România!

Simbolistica trandafiri

Trandafirii sunt recunoscuți pentru frumusețea inegalabilă și măiestria de care dau dovadă, fiind cea mai bună alegere atunci când vrei să oferi un cadou special. Având semnificații diverse, trandafirul este un simbol al infinitului: indiferent cum l-ai privi, fie din exterior, fie din interior, petalele sale formează o coloană infinită, parcă a timpului. Trandafirul este asociat cu dragostea și iubirea sinceră, de durată, iar când oferi un trandafir spui un altfel de „te iubesc”. Putem spune, așadar, că trandafirul este un simbol al romantismului, al cuplurilor, o floare elegantă, puternică și ca nicio alta!

Spune-i „TE IUBESC” cu un buchet de flori imens de la Flori de Lux

Buchete mari de flori – ce culoare aleg

Trandafirul este una din florile care ne cucerește în orice formă, buchet sau moment l-am oferi. Atunci când oferi un trandafir, culoarea nici nu mai contează, de aceea nu vom intra in detalii despre nuanțe. Când alegem trandafirii, trebuie să o facem după propriile gusturi și nu după anumite criterii, dar haide să vedem ce exprimă fiecare culoare din buchetul nostru!

Cum oferi 101 trandafiri? Ce culoare alegi?

Alb – un buchet cu 101 trandafiri în nuanțe de alb merită oferit fetelor tinere, făcându-se aluzie la feciorie. Un buchet mare cu trandafiri albi sugerează admirația pentru puritatea lor morală, fizică și spirituală. Albul este culoare purității, inocenței și sunt asociați cu un nou început. Deci, un buchet cu trandafiri albi va întruchipa întotdeauna unitatea, virtutea și puritatea.

Roșu – Trandafirii roșii sunt cei mai des întâlniți, simbol al iubirii înflăcărate/ Trandafirii roșii sunt asociați fără nicio îndoială cu iubirea, transmițând emoții produnte, de dragoste sau așteptare. Totodată, trandafirii pot simboliza respectul, admirația sau devotamentul.

Buchete mari de flori
Comandă cele mai frumoase flori de la Flori de Lux

Roz- Rozul simbolizează iubirea dulce și pune în evidenâă latura ta romantică. Deci, un buchet cu 101 trandafiri induce ideea de flirt și totodată crește iubirea în relațiile lungi și serioase. În general, rozul transmite emoții precum bucurie și recunoștință, tandrețe sau simpatie. Oferă un buchet cu trandafiri roz pentru a-i spune cel mai frumos „multumesc”!

Culoarea piersicii simbolizează nu doar dorința de a fi împreună cu o persoană, ci și sentimentul de putere, o iubire durabilă și gata să depășească orice obstacol. Culoarea piersicii poate însemna pe lângă admirație și modestie, empatie, așa că poți oferi un buchet cu trandafiri în culoarea piersicii atunci cțnd vrei să transmiți recunoștință și sinceritate!

Galben – culoarea galben este cunoscută drep „simbol al geloziei”, superstițiile spunând că florile galbene acumulează energie negativă și pot aduce certuri în relație. În realitate, 202 trandafiri galbeni nu simbolizează altceva decât o dragoste sinceră, eternă.

Oferă buchete mari cu flori pentru că, indiferent de culoare, emoțiile vor fi pe măsura așteptărilor.

Buchete mari de flori în toate culorile
Comandă de la Flori de Lux și ai o felicitare cadou

De ce sa oferi 101 trandafiri

Nu știi de ce să oferi 101 trandafiri? Ei bine,volumul buchetelor tale va conta întotdeauna și fiecare dimensiune va transmite ceva diferit. Dacă un trandafir va fi simbol el unei iubiri timide, numărul trei vine la pachet cu o declarație de dragoste, atunci zece trandafiri vor vorbi femeii despre admirația pe care o porți.

Astfel, pe măsură ce numărul florilor va crește, cu atât se va multiplica și numărul sentimentelor transmise.

Oferă buchete mari cu flori atunci când vrei să faci o surpriză unică și vrei să îi arați cât de mult o iubești. Un buchet imens cu flori nu poate spune decât că e cea mai importantă persoană din viața ta.

Vrei să o faci să se simtă specială? Oferă-i un buchet cu flori imens!

Buchete mari de flori pentru ea
Comandă un buchet imens cu trandafiri albi și Flori de Lux îl livrează la adresa ta în cel mai scurt timp!

De unde comand buchete mari cu flori

Flori de Lux este florăria care îți pune la dispoziție cele mai frumoase flori. De aici poți comanda online atât buchete mari cu flori, cât și buchete micuțe, colorate sau monocromatice. Dacă vrei un buchet cu flori proaspete și parfumate, intră pe www.floridelux.ro și alege cele mai frumoase buchete flori cu livrare promptă oriunde în România! Dacă nu ești un iubitor al trandafirilor, pe site vei găsi flori de primăvară, în culori contrastante sau pastelate, flori parfumate sau discrete. De asemenea, vei putea opta pentru buchete cu flori, aranjamente fantastice sau cutii elegante cu flori. La Flori de Lux totul este creat după cele mai înalte standarde și de aceea ai posibilitatea de a adăuga un cadou. Poți alătura florilor tale ciocolată savuroasă, băuturi alcoolice sau o jucărie plușată. Intră pe site și alege produsul preferat!

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:
  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp:0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *