Buchete cu crini

Buchete cu crini, un simbol rafinat al grădinii tale. Crinul este una dintre cele mai vechi flori din lume, fiind menționat pentru prima dată în Asia, în timpul celui de-al doilea mileniu înainte de Hristos. Atunci, bulbii de crin erau cultivați în scopuri medicinale, lucru care se întâmpla și în rândul grecilor și romanilor care plantau crini pentru tratamente medicinale sau ornament.

În prezent, crinul reprezintă un simbol al rafinamentului, remarcându-se prin parfumul intens pe care îl poartă. Delicat și impunător, crinul oferă un aer regal oricărui buchet și în orice combinație de culori. În acest articol îți vom prezenta o scurta istorie a crinului, în ce forme și culori îl întâlnim și, mai ales, îți vom arăta ce buchete cu crini poți achiziționa pentru tine sau cei dragi!

Comandă crini deosebiți de pe www.floridelux.ro și ai livrare oriunde în România!

Istoric

După cum am menționat anterior, floarea de crin a apărut în Asia acum mult timp. Pentru greci, crinul reprezenta „vocea muzelor”, fragilitate și finețe, simbol pe care îl poartă și în zilele noastre. În Antichitate, oamenii vremii credeau că floarea de crin reduce depresia, în timp ce în Europa era folosită cu scop terapeutic pentru diverse boli. O legendă grecească spune că florile de crin s-au născut din laptele zeiței Hera. Totodată, mitologia romana spune că atunci când mama lui Hercule îl alăpta pe acesta, o picătură din lapte a căzut din ceruri și s-a transformat în Calea Lactee. Cât despre crini, se spune că aceștia s-au format atunci când câteva stele au căzut pe Pământ.

În prezent, crinul se regăsește în diferite forme și dimensiuni, în funcție de zona de proveniență. Astfel, îi întâlnim în Corea, Japonia, dar și în Siberia sau India. În Europa îi găsim în zonele din Caucaz, Balcani, Grecia , în Europa fiind o floare regală, un simbol al suveranității.

Buchete cu crini

Specii crini

Crinul imperial este originar din nordul Chinei și este cel mai cunoscut dintre toate speciile. Înflorește în luna iunie, fiind foarte ușor de cultivat. Toxic pentru pisici, crinul imperial are o lungime de 14-15 centimetri, florile au formă de pâlnie, de culoare albă și cu un exterior roz-purpuriu.

Crinul alb sau Lillium candidum a apărut, la fel ca și crinul imperial, în China și Japonia. În Antichchitate, crinul alb era la fel de iubit precum trandafirul. Acestata este recunoscut pentru numeroasele proprietăți terapeutice pe care le are în afecșiuni precum piele iritată, răni, arsuri sau eczeme.

Siberia este specia de crin care produce flori albe considerabile și foarte parfumate.

Black Eye este crinul care iese în evidență prin culoarea violet pe care o are la vază și nuanțele alb-verzui purtate spre vârf. Acesta înflorește pe tot parcursul verii și continuă să surprindă prin mireasma pătrunzătoare.

Specia Lollypop se face remarcată prin florile roz cu alb de dimensiune medie, o specie care se adaptează ușor în orice condiții si tolerează chiar și umbra.

Specia Elodie produce flori de un roz mai pal și iese în evidență prin faptul că florile nu au stamine.

Buchete cu crini cadou

Crinul poartă același parfum inconfundabil, puternic și zeci de culori. Avem de ales între crini albi, roz, nuanțe pure pastelate și nuanțe vibrante, intense de roșu, galben, portocaliu, ceea ce ne permite să ne jucăm cu natura și să împletim cele mai frumoase buchete de lux pentru tine!

Buchet cu crini portocalii si lalele

Crinii dau un aer intens de eleganță și prosperitate, iar acest buchet cu crini portocalii si lalele emana o energie de nedescris. Nuanțele intense de portocaliu te invită la distracție, iar lalelele din acest buchet transmit delicatețe și finețe. Crinii galbeni evocă bucuria, ceea ce înseamnă că un buchet precum acesta este modul perfect de a spune celor dragi cât de mult îi prețuiești. Vrei să faci un cadou special? Comanda online un buchet cu crini portocalii si lalele, FlorideLux livreaza flori oriunde în România!

Buchet pasional cu trandafiri rosii si crini imperiali

Un alt buchet impresionant este cel care are în compoziția sa trandafiri. Crinii sunt un simbol al regalității, iar trandafirii reprezintă iubirea. Împreună compun un buchet de lux măiestuos, un buchet care îți pătrunde în inimă prin frumusețea sa incontestabilă. Un buchet pasional cu trandafiri rosii si crini imperiali este alegerea perfectă atunci când vrei să faci un cadou ieșit din tipar. Intră pe www.floridelux.ro și comandă un cadou special. Vei primi bonus o felicitare cadou pe care poți scrie cel mai frumos mesaj: de dragoste, mulțumire, apreciere!

Buchet bogat de toamna

Crinul, o floare care duce sentimentele la superlativ, poate fi asociat cu zeci de alte flori pentru că poartă însemnele regalității, culori intense și un parfum pe măsură. Buchet bogat de toamnă este aranjamentul floral de lux pe care îl poți oferi oricui în semn de respect și apreciere. Titlul buchetului amintește de emoția caldă de toamnă, nostalgia si sentimentele sincere din acest anotimp. Portocaliul este o culoare puternică, strălucitoare, un boost de energie și vibrație de care ai nevoie constant în viața ta! Comanda un buchet cu crini de poveste de la FlorideLux pentru surprize premium cu un efort minim.

Crini rosii si trandafiri in vaza

Buchete cu crini

Să nu uităm de roz! Crinul poate fi întâlnit în culori și nuanțe variate, iar petalele roz ale acestor flori superbe transmit mândrie, succes și demnitate. Acest aranjament cu crini roz este destinat celor exclusiviști. Vrei un cadou de lux? Comandă crini superbi de la FlorideLux!

Crinii au o istorie vastă și reprezintă florile care pot spune o altă de poveste. Forma deosebita, parfumul intens inconfundabil pot transforma un cadou banal într-o surpriză de neegalat. Comandă online crini regali de la FlorideLux și exprimă-te în cel mai frumos mod posibil!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *